På Druen digitale vinkurs

På Druen digitale vinkurs

Litt om våre populære vinkurs

Lær om vin på hytta, i egen stue eller hage – enklere blir det ikke. Har du lyst å lære mer om vin, men finner ikke kurs som passer? På Druen digitale vinkurs ser du når og hvor som helst, med hvem som helst flere ganger. Enklere blir det ikke.

Du kan m.a.o sitte hjemme i egen stue med venner og vinklubber, eller alene om du foretrekker det – og lære deg alt om vin via alle skjermer inkludert TV.

På Druen digitale vinkurs ble etablert i 2016 og er Norges første og eneste digitale vinkurs. Du kan se vinkursene flere ganger, og med på kjøpet får du På Druen – Alt du trenger å vite om vin, som er et lettfattelig og rikt illustrert kompendium om vin. I kompendiumet finner du også et Aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under kursets vinsmaking.

Hvorfor På Druen vinkurs

Oppdag spennende vinsmakingseventyr gjennom våre vinkurs og bøker om vin. Lær om druer, vinproduksjon, vinområder og smaksteknikker mens du utforsker vinens fortryllende verden. Kursene ser du hvor som helst når du har tid og lyst.

  1. På Druen digitale vinkurs ser du når og hvor som helst, med hvem som helst – flere ganger.
  2. BONUS – du får tilsendt et gratis vinkompendium med aromahjul som kan benyttes når du smaker på vin.
  3. På Druen digitale vinkurs er bygget opp slik at du som deltaker blir engasjert og får utforsket og definert dine egne preferanser når det gjelder vin.
  4. Vinkurset gir deg en grundig forståelse av forskjellene mellom ulike typer vinstiler og druetyper.
  5. Vinkurset hjelper deg i å utvikle dine sensoriske ferdigheter, spesielt når det gjelder å identifisere dufter og aromaer.
  6. Du får kunnskap som gjør deg tryggere, og får utvidet horisonten i vår fantastiske vinverden.

På Druen – alt om vin og vinkurs for alle

På Druen digitale vinkurs eies og drives av sommelier, journalist, forfatter og foredragsholder Trude Helén Hole. Hole er utdannet vinkelner og har jobbet med vin i 28 år, hvorav 6 år med vinimport og 22 år som vinskribent og kurs-arrangør.

Hole er en ettertraktet foreleser og produserte Norges første TV-serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs ved navn På Druen digitale vinkurs som du kan se når og hvor som helst, og med hvem som helst – flere ganger. Hole har skrevet 13 bøker hvorav fem er tilknyttet faget vin.

Du kan også kjøpe GAVEKORT – så hvorfor ikke kjøpe vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.

Praktisk informasjon på 1, 2, 3

1. En oversikt over vinene vi skal smake på finner du på informasjonssiden over de enkelte kursene.

    2. Ved kjøp av vinkurs får du tilsendt en mail med link til vinkompendium og videoer og du kan se kurset 3 ganger i løpet av et år.

    3. Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken og så er vi i gang med vinkurs i din egen stue eller hage når du har tid og lyst – enklere blir det faktisk ikke.

    TILBUD

    Få 10% avslag på din første bestilling

    Vi vil gjerne ønske deg velkommen i vår nettbutikk ved å gi deg 10% rabatt på vinkurs.

    Ønsker du vinkurs for grupper, ta kontakt for mer informasjon.  truhole@hotmail.no.

    TIL PÅ DRUEN DIGITALE VINKURS

    …………@…………

     

    Back to blog