Kunstnere i Feather Book Shop

Torbjørn Endrerud er en nyskapende kunstner med særegen identitet. Som billedkunstner maler Endrerud med akryl og utstrakt fargebruk, og fremstiller malerier med et svært moderne utrykk innenfor pop-art sjangeren. Motivene fremheves med artistiske skiller og rette linjer som gjør "tendart" maleriene gjenkjennelige, spesielle og populære. Hans arbeid representerer ofte positiv energi samt det urbane, og gjenspeiler nåtiden med en touch av det sensuelle og moderne. Endreruds kunstverk har forøvrig grunnet hans store lidenskap for musikk i all hovedsak fått titler etter det legendariske popbandet The Beatles.
      
Trude Helén Hole er journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og blogger - og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe. Nå har hun børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen hun arbeider i - nemlig vinbransjen. 
TIL GALLEIRIET
Thorvald Lund-Hansen begynte å male oljemalerier som 14 åring og maler klassiske figurative malerier med motiver av landskap, mennesker og dyr, gjerne med klare referanser fra kunsthistorien, dog med enkelte moderne elementer. Den unge kunstneren ble tidlig opptatt av lysets detaljer og hvordan lysets mangfoldig skaper forskjellige motiver og skiftende atmosfære i motivene. Få kunstnere i Norge har med like stort hell klart å gjenskape denne magien i sine bilder, som nettopp Lund-Hansen.
Knut Rellsmo ble tidlig oppmuntret av Henrik Sørensen å satse på kunst og har deltatt i flere fellesutstillinger og tolv separatutstillinger blant annet hos Dalype Galleri, Ås kunstforening og KOLBEN Kulturhus. Rellsmo var også invitert som deltagende kunstner under Nord Norsk bluesfestivals i 2010 og Oppegård Nyttårskonserts i 2017. Hans kunst er innkjøpt av Oppegård kommune i 1999 og 2002, og av Gjensidige Nor Banken i 1991. Hans kunst kan også kjøpes gjennom Tjøme kunstgalleri i Oslo.

TIL GALLERIET

Kontakt salg/nettside: Trude Helén Hole: 906 46 040 
Feather Book Shop