Feather Book, Wine & Art Gallery - en unik kombinasjon av bokhandel, vinkurs og kunstgalleri

Feather Book, Wine & Art Gallery - en unik kombinasjon av bokhandel, vinkurs og kunstgalleri

Velkommen til vår unike butikk som kombinerer lidenskap for bøker, kunst og vin! Her kan du utforske en verden av kultur, estetikk og nytelse gjennom vårt varierte utvalg av produkter og tjenester. Vår filosofi er Art of Living - kunsten å leve via herlige vinopplevelser, god og spennende litteratur og vakker kunst!

Feather Book, Wine & Art Gallery er med andre ord en unik kombinasjon av bokhandel, arrangør av vinkurs og kunstgalleri som tilbyr en spennende opplevelse for kulturelle og kreative sjeler. Livet skal nemlig leves, og er hva vi gjør det til.

Her er hva du kan forvente å finne på Feather Book, Wine & Art Gallery:

som tilbyr en spennende opplevelse for kulturelle og kreative sjeler. Her er hva du kan forvente å finne på Feather Book, Wine & Art Gallery:

 1. Bøker: Utforsk et variert utvalg av bøker innen ulike sjangre, inkludert skjønnlitteratur, poesi, kunstbøker, selvutvikling og vinlitteratur. Enten du er ute etter en ny roman å fordype deg i, eller en kunstbok som inspirerer deg, vil du finne noe som passer din smak.
 2. Vin: Oppdag et utvalg av nøye utvalgte viner fra ulike regioner og produsenter gjennom våre hyggelige vinkurs. Enten du er en erfaren vinkjenner eller bare ønsker å utforske nye smaker, vil vi på Feather Book, Wine & Art Gallery hjelpe deg med med å utforske og utvikle dine egne preferanser.
 3. Kunst: La deg inspirere av kunstverk fra lokale og internasjonale kunstnere. Galleriet viser et variert utvalg av malerier, skulpturer, fotografier og andre kunstverk som vil berike ditt hjem eller kontor med skjønnhet og kreativitet.
 4. Arrangementer og aktiviteter: Nyt spennende arrangementer som boklanseringer, kunstutstillinger, vinsmakinger, forfatterkvelder og kreative workshops. Dette gir deg muligheten til å møte kunstnere, forfattere og andre kreative sjeler, samt å lære og oppleve nye ting.
 5. Gaveartikler: Finn unike og kunstneriske gaver til venner og familie blant utvalget av håndplukkede produkter som kunstnerisk designede bokmerker, vinglass, kunstkort og mer.

Feather Book, Wine & Art Gallery er et sted der kultur, kreativitet og fellesskap møtes. Enten du er på utkikk etter en bok å fordype deg i, en flaske vin å nyte eller et kunstverk å beundre, vil du finne det her, i en atmosfære som inspirerer og inviterer til å utvide horisonten.

På Druen digitale vinkurs

På Druen digitale vinkurs – har du lyst å lære mer om vin, men finner ikke kurs som passer? På Druen digitale vinkurs – Norges mest populære vinkurs ser du når og hvor som helst, og med hvem som helst. Enklere blir det ikke. Du kan se kursene flere ganger, og med på kjøpet får du På Druen vinkompendium.

Du kan også kjøpe GAVEKORT – så hvorfor ikke kjøpe vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.

Nå feirer vi at vår nettbutikk har fått ny, flott og oversiktlig design som det er lett å navigere i med et gratis På Druen digitale vinkurs til deg fra oss i Feather Book, Wine & Art Gallery.

Velg deg et ønsket vinkurs og bruk koden: Helt på Druen XLY278 i kassen.

Her finner du På Druen digitale vinkurs

Hvorfor velge På Druen digitale vinkurs

 1. På Druen digitale vinkurs ser du når og hvor som helst, med hvem som helst – flere ganger.
 2. På Druen digitale vinkurs er bygget opp slik at du som deltaker blir engasjert og får utforsket og definert dine egne preferanser når det gjelder vin.
 3. Vinkurset gir deg en grundig forståelse av forskjellene mellom ulike typer vinstiler og druetyper.
 4. Vinkurset hjelper deg i å utvikle dine sensoriske ferdigheter, spesielt når det gjelder å identifisere dufter og aromaer.
 5. Som en gratis bonus får du tilsendt et vinkompendium og aromahjulet som kan benyttes når du smaker på vin.
 6. Du får kunnskap som gjør deg tryggere, og får utvidet horisonten i vår fantastiske vinverden.

Klikk her for å komme til nettbutikkens forside

Lykke til, hilsen oss i Feather Book, Wine & Art Gallery

Back to blog