Gjør et JULEGUPP på kunst - 50% avslag!

Gjør et JULEGUPP på kunst - 50% avslag!

 

50% AVSLAG PÅ KUNST! 😀 Det finnes mange flotte IKEA bilder og Skeidar plakater å pynte med, men ingenting er som å ha et ekte kunstverk på veggen, og er du enig bør du lese videre, for nå er det 50% avslag på samtlige av mine malerier ut desember!

Forskjellen på eksempelvis et fotografi eller trykk, og et maleri er at sistnevnte er levende mens førstnevnte er statisk. Et maleri lever sitt eget liv ettersom det endres fortløpende ved varierende inne- og utebelysning. Struktur, skygger, lys, mønster og farger i et maleri skifter kontrast, karakter og styrke etterhvert som lyset endres. Et rødt og blått maleri kan eksempelvis se mer rødt ut i kveldslys, mens de kalde blåtonene blir mer fremtredende i dagslys – eller omvendt.

Nevnte faktum gjør et ekte kunstverk til nettopp hva det er – kunst! Noen ganger kan jeg se et maleri skifte utrykk i den grad at jeg blir helt oppslukt av det. Det er som å se horisonten over havet i vest skifte farge fra blått til gult, rosa og rødt, for så å svinne hen i mørket. Jeg elsker den prosessen, både i naturen og i malerier. Og nettopp derfor har jeg også malt en del bilder av hav, solnedganger og isøde.

Ta gjerne en titt i nettgalleriet og se om du finner noe du liker – vi sender over hele landet. Rabattkode: SALG50X

Back to blog