Miss skal lede vinprogram

Miss skal lede vinprogram

TV8 skal produsere Norges første vinprogram som ifølge kanalen skal lage et uhøytidelig og banebrytende, men lærerikt og seerverdig program.

Programleder blir tidligere vinimportør, forfattter og Årets fotofjes i 1986 og Miss Universe 1989, Trude Helén Hole, som i hvert program har med seg tre gjester: to mat/vin entusiaster og en norsk musiker som sørger for at vinen får sine naturlige følgesvenner med på tur; mat og ikke minst musikk. Hole er også tidligere kjent som deltager i en tidligere utgave av «Robinsonekspedisjonen».

- TV8 skal produsere Norges første vinprogram og det heter «Norske Vingleder». Det blir en serie på seks programmer om reise, vin, mat og musikk, og med hyggelige gjester, sier Hole til Kampanje.

Gjester er blant annet Idar Vollvik, Jan Vardøen, Sigurd Woongraven/Satyricon, Lars Bohinen, May Liss Myrvang, Gaute Ormåsen, Moi, Torgrim Holte og Jørgen S. Langhelle, Tommy Fredvang.

- At interessen for vin er stor i Norge, er udiskutabel - vi er det folkeslaget i verden som leser mest om vin. TV8 mener det er naturlig at vin får sin plass på tv og ser det som vesentlig at programmet er lærerikt i tillegg til å være god underholdning. TV8 ønsker å formidle vinprodusentenes visjon og lidenskap, noe om produksjonsmetoder, drue- og stilarter og særegenheter for områdene vi besøker, sier Trude Helén Hole til Kampanje.

........@...........

Artikkelen stod på trykk i Kampanje i 2011, og TV-programmet På Druen resulterte i Norges første digitale vinkurs, som også er produsert av forfatter, sommelier, foredragsholder, TV-profil og tidligere TV-produsent Trude Helén Hole. 

Vinkursene, som har fått samme nevn som TV-produksjonen, nemlig På Druen digitale vinkurs finner du på dette nettstedet - og det beste med alt, du kan se dem når og hvor som helst, med hvem som helst - flere ganger. Enklere blir det ikke. Du kan også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs.

På Druen digitale vinkurs og GAVEKORT finner du her.

Mvh Trude Helén Hole

Back to blog