Slik sabler du champagne som Napoleon

Slik sabler du champagne som Napoleon

Har du lyst å lære mer om vin, men finner ikke kurs som passer? Vi har alle vært der; vi har lyst til å lære mer; utvide horisonten, tilegne oss mer kunnskap og utvikle oss som mennesker. Men det stopper ofte med lysten, for vi finner kanskje ikke noe som passer vårt tidsskjema eller noe som spesifikt er rettet mot egne behov.

Kanskje kursene arrangeres i Oslo, mens du bor på Reipå eller i en bygd i Finnmark. Eller at kursene arrangeres torsdag kveld klokken 19.00 når du er på fotballtrening med barna. Alt dette løser seg ved På Druen digitale vinkurs, for disse vinkursene ser du hvor og når som helst, og med hvem som helst – flere ganger. Bedre kurs finnes ikke.

På Druen digitale vinkurs – lær om vin hjemme

Har du lyst å lære mer om vin, men finner ikke kurs som passer? Da kan du sjekke ut På Druen digitale vinkurs med Trude Helén Hole. Se hvor som helst, når som helst og med hvem som helst, flere ganger. Bedre blir det ikke. Du kan også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs – så hvorfor ikke kjøpe et gavekort og en flaske vin til jubilanten? Enkelt, kult og smart! Tilbakemeldinger og mer informasjon om vinkurs og gavekort finner du i denne linken.

PÅ DRUEN BOBLER I GLASSET

Bobler i Glasset – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av modulene 1 og 2, pluss innledning. Du kan velge enkeltvise moduler – men det anbefales å se hele kurset i riktig rekkefølge

Vinkurset gir deg en grundig forståelse av forskjellene mellom ulike typer bobleviner, som champagne, prosecco, cava, crémant og tysk sekt – og andre bobler, og du lærer selvsagt også litt historie og om forskjellige produksjonsmetoder. 

Hvorfor velge På Druen digitale vinkurs

  1. På Druen digitale vinkurs ser du når og hvor som helst, med hvem som helst – flere ganger.
  2. På Druen digitale vinkurs er bygget opp slik at du som deltaker blir engasjert og får utforsket og definert dine egne preferanser når det gjelder vin.
  3. Vinkurset gir deg en grundig forståelse av forskjellene mellom ulike typer vinstiler og druetyper.
  4. Vinkurset hjelper deg i å utvikle dine sensoriske ferdigheter, spesielt når det gjelder å identifisere dufter og aromaer.
  5. Som en gratis bonus får du tilsendt et vinkompendium og aromahjulet som kan benyttes når du smaker på vin.
  6. Du får kunnskap som gjør deg tryggere, og får utvidet horisonten i vår fantastiske vinverden.

Gratis kompendium om vin

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det enklere å finne dufter og aromaer. Du får tilsendt link til kompendium og det digitale vinkurset per mail og kan se kursene flere ganger i løpet av et år.

Serveringstemperatur på musserende vin ca 4 – 8 grader. Om du ikke finner akkurat disse, kjøp liknende viner. Når du har kjøpt vinene, er det bare  å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din egen stue eller hage – når du har tid og lyst – enklere og smartere blir det ikke. Vi sees! Mvh. Trude Helén Hole, sommelier, forfatter og foredragsholder

Back to blog