Trippelgjengen og loftsmysteriet, av Sigrid Olsen

Trippelgjengen og loftsmysteriet, av Sigrid Olsen

Ukens nyhet i Feather Book Shop er Trippelgjengen og loftsmysteriet. Even bor i Oslo og sommerferien på den nye hytta ved sjøen frister ikke. Men han blir fort kjent med jevngamle Marcus og Emma, og ikke langt fra hyttene ligger et gammelt forlatt hus som ser ut som om det kan falle sammen når som helst. Rykter sier at en gammel dame går igjen, og første kvelden ser Even et svakt lys på loftet. Eller … er det bare fantasi?
Even bestemmer seg for aldri å gå dit, men hva skjer når Emma utfordrer ham til å gå inn i huset midt på natten? Bare for å se, sier hun.
Trippelgjengen og loftsmysteriet byr på spenning, vennskap og glede, og ikke minst et aldri så lite mysterium. Boken passer gutter og jenter i alderen 9-13 år.

"Dette er en svært hyggelig barnebok skrevet med en solid og trygg penn. Språket er like lett fordøyelig som historien som formidles – med dette blir det også lett å la seg drive inn i en verden der skumle kroker, knirkende trapper og uforklarlige lyder kaster mørke skygger over den ellers så flotte sommerferien.

Trippelgjengen er med andre ord en velskrevet barnebok, og jeg kommer til å lese bok nummer to også, ettersom jeg aldri blir for gammel for små og store mysterier. :-)
Min datter Josefine på 11 år leser forøvrig boken nå, og hennes foreløpige kommentar er at boken er spennende – fordi den er det!" 
Trude Helén Hole
Du finner boken her.
Back to blog