Unngå stress - kjøp gavekort på vinkurs i stedet

Unngå stress - kjøp gavekort på vinkurs i stedet

Slapp av – det er ingen grunn til å kjøre ut på glattisen og risikere både bil og helse, og stresse rundt på overfylte kjøpesentre på jakt etter den perfekte gave. Bli heller hjemme og slapp av, og bestill et GAVEKORT på digitale vinkurs i stedet. En enklere, morsommere og kulere gave finnes nemlig ikke. Og hvorfor ikke slenge med en deilig flaske vin, så blir det skikkelig god stemning i stuen - eller hagen!

Det beste med På Druen digitale vinkurs er nemlig at du kan bli med og lære litt mer om vin selv, for de digitale vinkursene ser dere nemlig når som helst, hvor som helst og med hvem som helst – flere ganger.

 

Gi bort et GAVEKORT på bøker eller kunst til en du er glad i – eller På Druen digitale vinkurs med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enkelt, kreativt og smart – den heldige utvalgte kan da lære om vin i egen stue (eller hage) når en har tid og lyst. Vinkurset er også fint å gi sammen med andre gaver eller en god champagne.

Nå kun 149.- for en rekke vinkurs og gavekort – vi tar VIPPS – klikk her.

Ved kjøp av gavekort får du tilsendt et hyggelig digitalt kort (bilde) med kode som du sender den heldige utvalgte via SMS eller mail. Du kan også printe ut gavekortet eller skrive koden inn i et eget kort og gi kurset sammen med andre gaver. Gavekortet benyttes ved å legge ønsker bok eller maleri – eller ønsket vinkurs i handlekurven, og deretter oppgi kortes kode. En download link til vinkurset sammen med kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin – eller en bok eller kunstverk sendes så til den heldige utvalgte. Enklere og smartere blir det faktisk ikke.

Trude Helén Hole er utdannet sommelier og har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent for forskjellige medier. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs. 

“Tusen takk for et fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konferansier, og Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend. Vinprovningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson

“Far min fekk eit gåvekort til eit av kursa. Eg, far min og familien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.” Daniel R.

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F.

Lese flere gode tilbakemeldinger? Klikk på kursene.

…………….@……………
 
Mvh. Trude Helén Hole
Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 
 
Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.
 
Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 
 
Back to blog