Velkommen til På Druen digitale vinkurs

Velkommen til På Druen digitale vinkurs

Velkommen til vår nettbutikk hvor bok, kunst- og vinelskere kan finne et utvalg av vinkurs som gir deg kunnskap og ferdigheter du trenger for å utforske vinverdenen med selvtillit og glede.

Våre vinkurs inkluderer:

  1. Grunnkurs i vinsmaking: Perfekt for nybegynnere eller de som ønsker å oppdatere kunnskapen sin. Lær det mest grunnleggende om vinproduksjon, druesorter, smakningsteknikker og vinland og områder..

  2. Vinsmakingsteknikker: Dykk dypere inn i kunsten å smake vin. Lær hvordan du identifiserer aromaer, smaker og teksturer, og hvordan du beskriver og vurderer vinens kvalitet.

  3. Vin og matparing: Oppdag hemmelighetene bak vellykket vin og matkombinasjoner. Lær hvordan du velger riktig vin til ulike retter og hvordan du skaper harmoni mellom mat og vin.

  4. Vinens verden: Utforsk vinens mangfoldige verden med kurs som fokuserer på spesifikke regioner, druesorter eller vinproduksjonsteknikker. Oppdag unike vinstiler og lær om de mest ikoniske vinregionene.

Hvorfor velge våre vinkurs:

  • Ekspertise: Våre kurs ledes av den erfarne vinkjenneren og eksperten Trude Helén Hole som deler sin lidenskap og kunnskap med deg på en uhøytidelig og hyggelig måte.

  • Fleksible alternativer: Velg mellom digitale online kurs som du kan se når og hvor som helst, med hvem som helst flere ganger - eller bestill fysiske kurs på; truhole@hotmail.no.

  • Innholdsrike kursmateriell: Tilgang til lettfattelig kursmateriell, inkludert videoer, aromahjul og kompendium for å hjelpe deg med å forstå og huske det du lærer.

  • Praktisk læring: Gjennom fysisk deltagelse og praktiske smaksprøver og oppgaver lærer du ved å se, lytte, smake og vurdere - og får med det en dypere forståelse av vinens verden.

Du vil ganske enkelt kunne fornye og utvikle din interesse og glede ved å drikke vin, ved å utforske vinens verden sammen med forfatter og sommelier, og tidligere vinimportør Trude Helén Hole og På Druen digitale vinkurs.

Bli med oss og start din vinreise i dag!

Kursene finner du her.

Back to blog