NYHET - Bob Marley´s Sunset

NYHET - Bob Marley´s Sunset

- Bob’s Song eller Bob Marley’s Sunset er et meget unikt, lekent og kult maleri - og en drøm å ha på veggen. Og skjult i maleriet er et portrett av Marley. Jeg kan stirre på bildet i en evighet, fly innover i maleriet. Sveve mot det varme, vakre, tropiske fargespillet og drømme om kjærlighet, kanskje - for hvem har vel ikke latt seg fascinere av vakre solnedganger - og om vi legger til låter fra Bob Marley, gjerne om frihet - så er vi der! Motivet er malt på et grovt lerret fra Palma Limited Wall Collection og penselstrøkene er derfor røffe. I kaldt dagslys byr maleriet på enkelte dype og varierende farge-fragmenter i blå og mørk burgund i det sorte. Men i varm ettermiddagssol mildnes utrykket og fargene sklir mer over i varierende gule og rødoransje toner - som om det hele forenes og blir en harmonisk enhet akkurat som ved en solnedgang i Karibien. Mao et unikt, spennende, rolig og harmonisk, men samtidig kult og vakkert blikkfang som lever sitt eget liv i det varierende lyset der ute i Karibien et sted. Kanskje Jamaica? Trude Helén Hole

Teknikk: Akryl på lerret
Signert: Ja
Motivformat: 110 x 160 cm  med 4 cm rammedybde 

Trude Helén Hole har bakgrunn fra Asker kunstfagskole. I 2022 ble hun tildelt International Art Prize Paris og invitert til å stille ut en skulptur og et maleri under New York Exhibition. Hun var også 1 av 3 norske kunstnere som ble invitert og stilte ut under International Exhibition ARTQUAKE-10 i Tyrkia med sitt maleri Mistress XXX. I 2023 var hun årets hovedutstiller under Høstutstillingen i Ås.

Hole er også forfatter, journalist, sommelier, coach, foredragsholder og forlagseier. Nå har hun spisset blyantene og børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør. Hole varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer fra enkle, nakne og rå, til komplekse, kraftfulle og energiske malerier til det skjøre og delikate - alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur.

Maleriet finner du her.

Back to blog