Om Feather Book, Wine & Art Gallery

Velkommen til vår unike butikk som kombinerer lidenskapen for bøker, kunst og vin! Her kan du utforske en verden av kultur, estetikk og nytelse gjennom vårt varierte utvalg av produkter.
 

Vår visjon er Art of Living

Utforsk vår butikk og la deg fortrylle av den kreative energien og den gode smaken. Enten du er en kultur- og kunstentusiast, en bokelsker eller en vinelsker - vil vårt utvalg av produkter og opplevelser gi deg glede og inspirasjon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår verden av bøker, kunst og vin - kort og godt The Art of Living!
 

Vingleder 

Har du lyst å lære mer om vin, men finner ikke kurs som passer? På Druen digitale vinkurs - Norges mest populære vinkurs - ser du når og hvor som helst, og med hvem som helst. Oppdag spennende vinsmakingseventyr i din egen stue eller hage, gjennom våre vinkurs og bøker om vin. Lær om druer, vinproduksjon, vinområder og smaksteknikker mens du utforsker vinens fortryllende verden.
 
Du kan se vinkursene flere ganger, og med på kjøpet får du På Druen vinkompendium. Du kan også kjøpe GAVEKORT - så hvorfor ikke kjøpe et digitalt vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke. Vinkursene finner du her.
 

Litteratur

Dykk ned i vårt omfattende bibliotek av bøker som spenner fra litterære mesterverk til praktiske guider og kunnskapsrike bøker om vin. Oppdag nye forfattere, utforsk forskjellige sjangre, og la deg forføre av magien av litteraturen. Bokbutikken finner du her.
 

Kunst  

Bli inspirert av våre kunstverk, fra malerier til skulpturer, fotografier til digitale kunstverk. Utforsk forskjellige stiler, teknikker og temaer som vil berøre ditt hjerte og stimulere fantasien din. Kunstgalleriet finner du her.
 

Kombinerte opplevelser 

Delta på spennende arrangementer som kombinerer bøker, kunst og vin. Vær med på litterære salonger, kunstutstillinger med vinsmaking, eller vinkurs med kunstneriske elementer. Nyt det beste av alle verdener mens du opplever kulturelle og sensoriske opplevelser.
 

Gaveideer 

Finn den perfekte gaven til venner og familie blant vårt utvalg av bøker, kunst og vinrelaterte produkter. Enten det er en kriminalroman eller en kunstnerisk bok, et vakkert kunstverk eller en eksklusiv flaske vin og et inspirerende vinkurs, så vil vi hjelpe deg med å finne noe unikt og minneverdig. Gavekort finner du her.
  

De beste hilsener fra

Feather Book, Wine & Art Gallery

Adresse: Feather Book, Wine & Art Gallery
Rasmus Mortens vei 28,
1387 Asker
Org. nr; 912 315 630

Kontakt: truhole@hotmail.no
Telefon: +47 906 46 040