Sjarmerende hytte til leie på eventyrlige Helgelandskysten

Sjarmerende hytte til leie på eventyrlige Helgelandskysten

Ønsker du en uforglemmelig ferie utenom det vanlige, eller drømmer du om det enkle, gode bondeliv? Da er Bestemorhuset på Helgelandskysten ikke langt fra Kystriksveien i vakre Nord-Norge noe for deg enten du er 5, 25, 50 år eller mer. #Bondegårdsromantikk
 
   
Om Bestemorhuset eller Villa Reipå om du vil; Bestemorhuset er et tidligere gårdsbruk som ligger usjenert og solrikt til like ved Reipås store perle – Reipå elven som renner mellom de majestetiske fjellene i bygda.  Mer informasjon og bilder finner du på Finn.no og AirBnB, eller på Booking.com.
 
Det idylliske Bestemorhuset har fire rom ferdig pusset opp med totalt 6/7 sengeplasser – til neste år planlegges også to sengeplasser ala glampingstyle på låveloftet for de som ønsker det litt kult og unikt, og det blir saloon/lounge i låvens 1 etasje.
 
Drømmer du om det enkle liv, det deilige jordnære og «back to Nature» finner du en herlig utedo i låven – intet er bedre enn å sitte i fred og ro på do med døren på vidt gap og nyte vakker nordlandsnatur. Det er faktisk ren luksus.
 
 

Nyoppusset idyll

Det koselige nyoppussede badet har helt ny dusj og servant, og portabelt kjemisk toalett. Men en utendørs dusj med hageslangen er alltid en morsom opplevelse, og selv liker vi å bade i elven eller på stranden ved innsjøen like ved. Ønsker du å kjenne på følelsen av den ultimate luksus tar du deg et deilig bad i badekaret ute på tunet, eller en deilig utendørs dusj omkranset av ville fjell.
 
Også stue og kjøkken er nyoppusset. En rykende fersk morgenkaffe nyter du stille og rolig ute på den sørlige steintrappen omkranset av idyllisk natur mens resten av verden våkner til liv. En bedre start på dagen får du ikke.  
  
Blir det regn, fyrer du bare opp i peisen i den koselige stuen og leser en god bok, kanskje en av utleier og forfatteren selv. Hennes populære bøker om Lotte-Marie, Norges svar på Harry Hole og Varg Veum, finner du i huset, eller du kan bestille dem her – og ps, heltinnen Lotte-Marie er født og oppvokst i Bestemorhuset!
  
 

Meløy er helårsdestinasjon

På sommeren kan du nyte et glass vin eller en iskald Nordlandspils og kanskje en deilig sigar utover de lyse nattetimene på den store vestvendte terrassen – eller du kan la deg fascinere av den klokkeklare magiske høstsolen som farger de omkransende fjellene i romantisk høstprakt før Nordlyset litt senere samme dag forfører deg med sin lystige, grønne dans over nattehimmelen når mørket faller på.
 
Også i hvit vinterdrakt er Helgelandskysten en opplevelse i seg selv - februar og mars er primetime for Lofotfiske, og på klare dager ser vi rett ut i Lofotveggen.
 
Vil du feriere på Helgelandskysten neste sommer eller nå, kan du jo ta en titt på Bestemorhuset eller Villa Reipå om du vil, som leies ut til forfattere, musikere og kunstnere – og andre naturglade sjeler.
  
Bondegårdsidyll på Helgelandskysten er nemlig noe av det mest minnerike og jordnære du kan oppleve enten du er 5, 25, 50 eller 75 år. Mer informasjon og bilder finner du på Finn.no og AirBnB, eller på Booking.com. Ønsker du å leie kan du også sende mail til truhole@hotmail.no.
Mer om mine bøker, kunst og vinkurs finner dere her.

Mvh Trude Helén Hole, eier og utleier av Bestemorhusert ala Villa Reipå!


Back to blog