Om Feather Book, Wine & Art Gallery

I denne nettbutikken finner du Norges mest populære digitale vinkurs, På Druen digitale vinkurs, og spennende og morsomme bøker fra Trude Helén Hole, Norges beste jenteforfatter og Prinsessen av humor, ifølge Dagsavisen og Askeravisen, samt andre utvalgte forfattere.

Er du glad i kunst kan du boltre deg i vårt flotte kunstgalleri med flere prominente kunstnere, blant annet Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo, Torbjørn Endrerud og Trude Helén Hole - og kanskje finner du noe du liker. 

Ps, du kan betale med VIPPS og gavekort finner du her.

Malerier, kunst, vin, vinkurs, digitale vinkurs, Trude Helén Hole, sommelier, vinlære, kunstverk, bøker, krim, spenningsbøker, sex, humor, litteratur, interiør, design, romantisk, samliv, romantikk, reisetips, champagne, prosecco, Paris, Roma, Bergen

Om Trude Helén Hole

Trude som har bakgrunn fra Asker kunstfagskole ble i 2022 tildelt International Art Prize Paris. Hun ble også invitert til å stille ut en skulptur og et maleri på New York Exhibition og var en av tre norske kunstnere som stilte ut på ARTQUAKE-10 på ANI i Tyrkia i 2022. I 2023 er hun basert på sitt forfatter- og kunstnerskap invitert som hovedgjest av NorthArt til høstutstillingen i Ås. Hennes kunst finner du her.

Trude er også journalist, sommelier, modell, foredragsholder, forlagseier og Norges morsomste forfatter, ifølge media. Hennes bøker om Lotte-Marie er Norges humoristiske svar på Harry Hole og Varg Veum.

Trude er også utdannet sommelier og i tillegg til å drive vinimport produserte hun Norges første TV serie om vin, samt Norges første og mest populære digitale vinkurs som du kan se når og hvor som helst - flere ganger. Les mer om Hole her.

Til Holes bøker
gavekort, vinkurs, digitalevinkurs, champagne, paris, prosecco, Trude Helen Hole, kunst, maleri, bøker, litteratur

På Druen digitale vinkurs

Norges første og mest populære vinkurs På Druen digitale vinkurs ser du i egen stue eller hage, eller hvor du vil, når du vil og med hvem du vil. Enklere blir det ikke.

Du kan se kursene flere ganger, og ved kjøp får du tilsendt På Druen kompendium.

Du kan også kjøpe GAVEKORT i Feather Book, Wine & Art - hvorfor ikke kjøpe et vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Eller gavekort på en bok eller kunst? Ved kjøp får du tilsendt et flott digitalt gavekort med kode som du leverer jubilanten. Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.

Tilbakemeldinger på vinkursene finner du her.

Til vinkursene

Feather Book Shop

Her finner du spenning, krim, humor, romantikk, fagbøker og dokumentarer

Forfatteren! Trude Helén Hole er kjent for sine populære, spennende og humoristiske bøker om den ukonvensjonelle Lotte-Marie, Norges feminine svar på Harry Hole av Jo Nesbø og Varg Veum av Gunnar Staalesen. Hennes første roman Sannheten om Lotte-Marie solgte 6000 bøker som ble norsk rekord for en debutant. Så langt har Hole skrevet 13 bøker, både romaner, fagbøker og dokumentarer - blant dem 4 bøker om den ganske røffe og høyst sensitive figuren Lotte-Marie. Bøkene er UNISEX og særdeles populære blant menn, og omtales av media og lesere som unike og morsomme. Humor, ironi, intelligens, romantikk, sex og spenning - og noen ganger mysterier, kriminalitet og drap er godt lesestoff for både menn og kvinner i alle aldre. Lotte-Marie bøkene er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. I Feather Book finner du også gode bøker fra andre spennende, utvalgte forfattere og hver uke presenteres en nyhet og en bokanbefaling. Denne ukens anbefaling er MUSTAFAS DIKT som er en meget sterk og rørende diktsamling fra en ung poet. Les mer om boken her.

1 of 3

FEATHER BOOK, WINE & ART GALLERY

Vakker kunst, gode bøker og godt i glasset, trenger en mer?

 • Malerier, kunst, vin, vinkurs, digitale vinkurs, Trude Helén Hole, sommelier, vinlære, kunstverk, bøker, krim, spenningsbøker, sex, humor, litteratur, interiør, design, romantisk, samliv, romantikk, reisetips, champagne, prosecco, Paris, Roma, Bergen

  The Golden Line 80 x 100 cm

  - The Golden Line er fantastisk vakkert. Når jeg ser på maleriet føler jeg med liten i et stort univers og omvendt. I kaldt dagslys byr maleriet på enkelte farge-fragmenter i rene blåtoner i alt det sorte. Men i varm ettermiddagssol endres utrykket og fargene som ligger under (lag på lag) titter frem og sier hei med sine lystige toner i retning turkis. De meget røffe og harde, men samtidige myke gull-linjene er et virvar som aldri tar slutt.

  Et spennende og meget røft, tidløst, elegant og vakkert maleri og et blikkfang som garantert vekker wow-faktoren i ethvert hjem.

  Trude Helén Hole

 • Malerier, kunst, vin, vinkurs, digitale vinkurs, Trude Helén Hole, sommelier, vinlære, kunstverk, bøker, krim, spenningsbøker, sex, humor, litteratur, interiør, design, romantisk, samliv, romantikk, reisetips, champagne, prosecco, Paris, Roma, Bergen

  The Ocean

  - The Ocean er en drøm å ha på veggen. Jeg kan stirre på det i en evighet, fly innover i maleriet. Sveve. Jeg blir fascinert av fargespillet, og når jeg ser på maleriet føler jeg nesten været på huden. I kaldt dagslys byr maleriet på enkelte farge-fragmenter i lilla og mørk burgund i det sorte. Men i varm ettermiddagssol mildnes utrykket og fargene sklir mer over i varierende grønne og blå toner - som om det hele forenes og blir en harmonisk enhet. Spennende, rolig og harmonisk, men samtidig tidløst og vakkert. Et herlig blikkfang som tydelig lever sitt eget liv i det varierende lyset. Trude Helén Hole

Trude Helén Hole, forfatter, sommelier, foredragsholder, vinekspert, kunstner, grafiker, blogger, influenser, modell, Miss Universe, Årets Fotofjes, kommentator, Paris, Roma, romantisk ferie, champagne, prosecco, vinkurs, digitale vinkurs, vin til mat

- One commitment only, be true to yourself.

Trude Helén Hole

Les mer om Hole her